top of page

Welkom!


Opleidingsinstituut voor Integrale Coaching en Therapie staat garant voor deskundigheid en kwaliteit. Vandaar dat we zijn aangesloten bij de stichting KTNO (Toetsing Natuurgerichte Opleidingen). Uiteraard zijn we ook geregistreerd bij het CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs). Daarmee voldoen wij aan de marktconforme kwaliteitscodes die worden gesteld en het geeft u de gelegenheid gebruik te maken van vrijstelling van BTW. Mocht u ondanks onze inspanningen ontevreden zijn kunt u een beroep doen op de klachtenregeling van de KTNO. Heeft u een klacht betreffende de opleiding kunt u zich beroepen op deze regeling.

Jolanda Vleugel - directeur - hoofdtrainer

henkhulshof fotografie (print)-400.jpg

Ik ben Jolanda Vleugel. Als NEI-Systemisch coach en internationaal gecertificeerd NLP-Trainer werk ik altijd vanuit een warm, persoonlijk contact. Gecombineerd met een uiterst professionele werkhouding.

Sinds 2000 ben ik actief als coach, natuurgeneeskundig therapeut en trainer. Daarvoor heb ik internationale opleidingen genoten onder andere bij Dr. Richard Bandler, de grondlegger en medeontwikkelaar van NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren). Mijn gedrevenheid en passie voor mijn vak maakt dat ik altijd op zoek ben naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van communicatie, vitaliteit en aanverwante therapieën door trainingen te volgen in binnen- en buitenland. Met als doel me actief in te zetten voor het belang van ‘HEEL’ zijn van zowel volwassenen als kinderen. Mijn kennis wil ik delen en coaches, therapeuten, managers, leerkrachten en belangstellenden inspireren hun kennis uit te breiden en te manifesteren in het dagelijks leven. 

Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. We ontmoeten je graag tijdens één van onze workshops of trainingen. 

Judith de Haas -  trainer - mentor NEI, NLP & OSW

IMG_5766.JPG

Ik ben Judith de Haas, opgeleid als vaktherapeute beeldend vormen (B.A.), NEI-, NLP- en systemisch coach. Ik ondersteun het opleidingsinstituut met mijn expertise in vormgeving, therapie, training en coaching.

Mijn missie is het ondersteunen van mensen en hun processen vanuit innerlijke kracht en verbinding. Dit doe ik door te spiegelen en te verlichten. Daarnaast zijn het doorgeven van kennis op de weg naar persoonlijke groei en de creatieve zoektocht naar mogelijkheden de motor van mijn werk. Sinds Januari 2018 ondersteun ik het opleidingsinstituut als trainer.

Ik geniet er enorm van mensen te ondersteunen om de beste versie van zichzelf te zijn.

Lenneke van de Meulengraaf - Assistent trainer - mentor NEI

IMG_5732.JPG

Ik ben Lenneke van de Meulengraaf. En ben opgeleid door Jolanda Vleugel en werkzaam als NEI, NLP en systemisch coach in mijn eigen praktijk. Sinds 2018 begeleid ik de Nei groepen als mentor.

Het is zo bijzonder om iedereen in mijn praktijk en tijdens de opleiding te zien groeien en bewust te zien worden van hun eigen kunnen en kracht. Daar word ik erg enthousiast van. Dat je mensen mag begeleiden op hun pad vanuit wat het onderbewuste ze te vertellen heeft. 

Romée Riemer - mentor NLP

Bildschirmfoto 2022-08-27 um 12.14.25.png

Ik ben Romée Riemer. Een paar jaar geleden ben ik bij Jolanda begonnen met NLP. 
Ik werd geraakt en mijn interesse werd gewekt om hiermee verder te gaan. Inmiddels ben ik als NLP coach werkzaam in mijn coachingspraktijk. Daarnaast ben ik in opleiding voor internationaal gecertificeerd NLP trainer. Ik werk vanuit verbinding aan meer bewustzijn, licht en liefde in deze wereld. Ik ondersteun het instituut als mentor. Mijn intentie is om met NLP te inspireren en motiveren het beste uit jezelf te halen.

Nathalie Blommert - office manager

IMG_20220922_193100_edited.jpg

Mijn naam is Nathalie Blommert en sinds januari 2022 werk ik met heel veel plezier bij het opleidingsinstituut als officemanager/ondersteuning. Meestal vind je mij van maandag tot en met donderdag op de bovenetage in Groesbeek op kantoor, incidenteel ook op de vrijdag. Als cursist kun je bij mij per mail of telefonisch terecht met veel (praktische) vragen en/of opmerkingen.

Naast mijn werk voor het opleidingsinstituut, heb ik een eigen praktijk waar ik NEI, Systemisch werken, NLP en andere mooie tools in sessies combineer tot heerlijke op-maat-gemaakte mengelmoesjes.

We komen elkaar ongetwijfeld tegen in Groesbeek!

Ervaringen van onze cursisten

0.jpeg
"Jolanda heb ik leren kennen als een charmante, wijze vrouw. Ze kan hartelijk lachen en gebruikt graag een vleugje humor in haar trainingen. Ze weet waar ze het over heeft en past moeiteloos combi-technieken toe in haar demo's. 
Daarnaast weet ze goed contact te maken met haar cursisten, door je op het juiste moment te stimuleren door een bemoedigend knikje, aanraking of knipoog. En dat voelt fijn en warm.
 
Jolanda ziet wie je bent en het zegt al genoeg dat veel cursisten - zonder dat ze het vraagt - automatisch ambassadeur van haar zijn. Ben via een coach met haar in contact gekomen en alleen aan telefoon al kreeg ik een goed gevoel.
Dus overweeg je een NLP, NEI of familieopstellingen opleiding dat ben je bij Jolanda aan het juiste adres!"
Laury Traksel
"Zonder te overdrijven kan ik zeggen dat zowel de NLP als de NEI opleiding mijn leven enorm verrijkt hebben! Dit is voor een heel groot deel te danken aan Jolanda! Zij is een enorm goede coach en fantastische docent. Haar passie is zeer inspirerend!"
Anneke ter Horst
IMG-20190703-WA0009.jpg

Judith legt op een rustige en verhelderende manier uit hoe je dingen toe kunt passen. Om haar uitleg en de protocollen kracht bij te zetten maakt ze inventief gebruik van creatieve gereedschaps-kisten, die je letterlijk in kunt zetten. Een bevlogen mentor die 

helpt in het omdenken en een luisterend oor 

bied.

Marielle Swartjes
182529340_193794519249846_8503894251280192932_n.jpg

De helderheid en kundigheid in combinatie met een gezonde dosis humor van Jolanda en Judith maken dat de theoretische leerstof goed beklijft.

Waardoor je het vervolgens in de praktijk eigen maakt door veelvuldig te oefenen met medestudenten onder begeleiding van de mentoren en/of trainers.

De ruime ervaring van deze trainers en mentoren maakt dat je altijd een passend antwoord krijgt op je vaak diverse vragen.

NEI en OSW hebben mij op het pad gebracht van mijn zielsmissie waardoor ik mijn beste zelf kan neerzetten en mag  overbrengen wat ik een ander echt te bieden heb. Dit had ik van tevoren nooit kunnen bedenken.

 

Ik heb Jolanda leren kennen als een zeer integere, oprechte en behulpzame trainer/mentor/coach.

Zij doet dit met veel passie en enthousiasme die ze ook weer overbrengt op haar team.

Dit maakt dat je door de aangeboden begeleiding tijdens de opleiding zelf als persoon groeit of het nou op persoonlijk gebied is of in je werk, het beinvloed alles uiteindelijk ten goede.

Marloes de Widt
bottom of page