top of page

Team

Toewijding. Expertise. Passie.

Ervaringen van onze cursisten

0.jpeg
"Jolanda heb ik leren kennen als een charmante, wijze vrouw. Ze kan hartelijk lachen en gebruikt graag een vleugje humor in haar trainingen. Ze weet waar ze het over heeft en past moeiteloos combi-technieken toe in haar demo's. 
Daarnaast weet ze goed contact te maken met haar cursisten, door je op het juiste moment te stimuleren door een bemoedigend knikje, aanraking of knipoog. En dat voelt fijn en warm.
 
Jolanda ziet wie je bent en het zegt al genoeg dat veel cursisten - zonder dat ze het vraagt - automatisch ambassadeur van haar zijn. Ben via een coach met haar in contact gekomen en alleen aan telefoon al kreeg ik een goed gevoel.
Dus overweeg je een NLP, NEI of familieopstellingen opleiding dat ben je bij Jolanda aan het juiste adres!"
Laury Traksel
"Zonder te overdrijven kan ik zeggen dat zowel de NLP als de NEI opleiding mijn leven enorm verrijkt hebben! Dit is voor een heel groot deel te danken aan Jolanda! Zij is een enorm goede coach en fantastische docent. Haar passie is zeer inspirerend!"
Anneke ter Horst
IMG-20190703-WA0009.jpg

Judith legt op een rustige en verhelderende manier uit hoe je dingen toe kunt passen. Om haar uitleg en de protocollen kracht bij te zetten maakt ze inventief gebruik van creatieve gereedschaps-kisten, die je letterlijk in kunt zetten. Een bevlogen mentor die 

helpt in het omdenken en een luisterend oor 

bied.

Marielle Swartjes
182529340_193794519249846_8503894251280192932_n.jpg

De helderheid en kundigheid in combinatie met een gezonde dosis humor van Jolanda en Judith maken dat de theoretische leerstof goed beklijft.

Waardoor je het vervolgens in de praktijk eigen maakt door veelvuldig te oefenen met medestudenten onder begeleiding van de mentoren en/of trainers.

De ruime ervaring van deze trainers en mentoren maakt dat je altijd een passend antwoord krijgt op je vaak diverse vragen.

NEI en OSW hebben mij op het pad gebracht van mijn zielsmissie waardoor ik mijn beste zelf kan neerzetten en mag  overbrengen wat ik een ander echt te bieden heb. Dit had ik van tevoren nooit kunnen bedenken.

 

Ik heb Jolanda leren kennen als een zeer integere, oprechte en behulpzame trainer/mentor/coach.

Zij doet dit met veel passie en enthousiasme die ze ook weer overbrengt op haar team.

Dit maakt dat je door de aangeboden begeleiding tijdens de opleiding zelf als persoon groeit of het nou op persoonlijk gebied is of in je werk, het beinvloed alles uiteindelijk ten goede.

Marloes de Widt
bottom of page