henkhulshof fotografie (print)-138.jpeg
henkhulshof fotografie (print)-200.jpeg
henkhulshof fotografie (print)-154.jpeg

Welkom!


Opleidingsinstituut voor Integrale Coaching en Therapie staat garant voor deskundigheid en kwaliteit. Vandaar dat we zijn aangesloten bij de stichting KTNO (Toetsing Natuurgerichte Opleidingen). Uiteraard zijn we ook geregistreerd bij het CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs). Daarmee voldoen wij aan de marktconforme kwaliteitscodes die worden gesteld en het geeft u de gelegenheid gebruik te maken van vrijstelling van BTW. Mocht u ondanks onze inspanningen ontevreden zijn kunt u een beroep doen op de klachtenregeling van de KTNO. Heeft u een klacht betreffende de opleiding kunt u zich beroepen op deze regeling.

Jolanda Vleugel - directeur - hoofdtrainer

henkhulshof fotografie (print)-400.jpg

Ik ben Jolanda Vleugel. Als NEI-Systemisch coach en internationaal gecertificeerd NLP-Trainer werk ik altijd vanuit een warm, persoonlijk contact. Gecombineerd met een uiterst professionele werkhouding.

Sinds 2000 ben ik actief als coach, natuurgeneeskundig therapeut en trainer. Daarvoor heb ik internationale opleidingen genoten onder andere bij Dr. Richard Bandler, de grondlegger en medeontwikkelaar van NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren). Mijn gedrevenheid en passie voor mijn vak maakt dat ik altijd op zoek ben naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van communicatie, vitaliteit en aanverwante therapieën door trainingen te volgen in binnen- en buitenland. Met als doel me actief in te zetten voor het belang van ‘HEEL’ zijn van zowel volwassenen als kinderen. Mijn kennis wil ik delen en coaches, therapeuten, managers, leerkrachten en belangstellenden inspireren hun kennis uit te breiden en te manifesteren in het dagelijks leven. 

Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. We ontmoeten je graag tijdens één van onze workshops of trainingen. 

"Zonder te overdrijven kan ik zeggen dat zowel de NLP als de NEI opleiding mijn leven enorm verrijkt hebben! Dit is voor een heel groot deel te danken aan Jolanda! Zij is een enorm goede coach en fantastische docent. Haar passie is zeer inspirerend!"
Anneke ter Horst
0.jpeg
Laury Traksel
"Jolanda heb ik leren kennen als een charmante, wijze vrouw. Ze kan hartelijk lachen en gebruikt graag een vleugje humor in haar trainingen. Ze weet waar ze het over heeft en past moeiteloos combi-technieken toe in haar demo's. 
Daarnaast weet ze goed contact te maken met haar cursisten, door je op het juiste moment te stimuleren door een bemoedigend knikje, aanraking of knipoog. En dat voelt fijn en warm.
 
Jolanda ziet wie je bent en het zegt al genoeg dat veel cursisten - zonder dat ze het vraagt - automatisch ambassadeur van haar zijn. Ben via een coach met haar in contact gekomen en alleen aan telefoon al kreeg ik een goed gevoel.
Dus overweeg je een NLP, NEI of familieopstellingen opleiding dat ben je bij Jolanda aan het juiste adres!"
182529340_193794519249846_8503894251280192932_n.jpg
Marloes de Widt

De helderheid en kundigheid in combinatie met een gezonde dosis humor van Jolanda en Judith maken dat de theoretische leerstof goed beklijft.

Waardoor je het vervolgens in de praktijk eigen maakt door veelvuldig te oefenen met medestudenten onder begeleiding van de mentoren en/of trainers.

De ruime ervaring van deze trainers en mentoren maakt dat je altijd een passend antwoord krijgt op je vaak diverse vragen.

NEI en OSW hebben mij op het pad gebracht van mijn zielsmissie waardoor ik mijn beste zelf kan neerzetten en mag  overbrengen wat ik een ander echt te bieden heb. Dit had ik van tevoren nooit kunnen bedenken.

 

Ik heb Jolanda leren kennen als een zeer integere, oprechte en behulpzame trainer/mentor/coach.

Zij doet dit met veel passie en enthousiasme die ze ook weer overbrengt op haar team.

Dit maakt dat je door de aangeboden begeleiding tijdens de opleiding zelf als persoon groeit of het nou op persoonlijk gebied is of in je werk, het beinvloed alles uiteindelijk ten goede.

Judith de Haas -  trainer - mentor NEI, NLP & OSW

IMG_7052.JPG

Ik ben Judith de Haas, opgeleid als vaktherapeute beeldend vormen (B.A.), NEI-, NLP- en systemisch coach. Ik ondersteun het opleidingsinstituut met mijn expertise in vormgeving, therapie, training en coaching.

Mijn missie is het ondersteunen van  mensen en hun processen vanuit innerlijke kracht en verbinding. Dit doe ik door te spiegelen en te verlichten. Daarnaast zijn het doorgeven van kennis op de weg naar persoonlijke groei en de creatieve zoektocht naar mogelijkheden de motor van mijn werk. Sinds Januari 2018 ondersteun ik het opleidingsinstituut als trainer.

IMG-20190703-WA0009.jpg

Judith legt op een rustige en verhelderende manier uit hoe je dingen toe kunt passen. Om haar uitleg en de protocollen kracht bij te zetten maakt ze inventief gebruik van creatieve gereedschaps-kisten, die je letterlijk in kunt zetten. Een bevlogen mentor die 

helpt in het omdenken en een luisterend oor 

bied.

Marielle Swartjes

Lenneke van de Meulengraaf - Assistent trainer - mentor NEI

lennekevandemeulengraaf-over-lenneke.jpg

Ik ben Lenneke van de Meulengraaf. En ben opgeleid door Jolanda Vleugel en werkzaam als NEI, NLP en systemisch coach in mijn eigen praktijk. Sinds 2018 begeleid ik de Nei groepen als mentor.

Het is zo bijzonder om iedereen in mijn praktijk en tijdens de opleiding te zien groeien en bewust te zien worden van hun eigen kunnen en kracht. Daar word ik erg enthousiast van. Dat je mensen mag begeleiden op hun pad vanuit wat het onderbewuste ze te vertellen heeft. 

Debora Davidson Descelles -  mentor NEI

37c0cced-fcd6-4a2e-9108-5a968b7d5444.JPG

Ik ben Debora Davidson Descelles, werkzaam als coach (NEI, Systemisch en NLP) en hypnotherapeut in mijn praktijk te Nijmegen. De coach opleidingen heb ik met veel plezier bij Jolanda gevolgd en afgerond. 
Wat maakt ons werk zo leuk? Voor mij is dat bijvoorbeeld: samen met je cliënt ruimte creëren voor transformatie, de beweging die gezien, ervaren en gevoeld mag worden. Bij de ander, bij jezelf, bij mens èn dier. 

Het is super leuk om als mentor bij de NEI opleidingen te ondersteunen. En om deelgenoot te zijn van de groei, het vertrouwen en de talenten van de cursisten. Op persoonlijk vlak en in de materie.

Ieder op een eigen manier en in eigen tempo. 

Floor Pape - mentor NEI 

3370 (Medium).JPG

Ik ben Floor Pape, werkzaam als Energetisch therapeut & Bewustzijnscoach in mijn eigen praktijk en onder andere opgeleid in NEI, NLP en systemisch werk. Na jarenlang in het bedrijfsleven werkzaam te zijn geweest, is vanuit de wens om mensen en wensen bij elkaar te brengen, te inspireren en te verbinden mijn eigen praktijk ontstaan en daaruit voortvloeiend ook mijn mentorschap bij Jolanda. Ik ben sinds september 2019 als mentor betrokken. Het is fantastisch om deelgenoot uit te mogen maken van het persoonlijke ontwikkelingstraject van cursisten, innerlijke kracht en talenten tot uiting te zien komen en ze te zien gaan stralen vanuit hun kern. Ik ben erg dankbaar daarin mijn bijdrage te mogen leveren.