Welkom!


Opleidingsinstituut voor Integrale Coaching en Therapie staat garant voor deskundigheid en kwaliteit. Vandaar dat we zijn aangesloten bij de stichting KTNO (Toetsing Natuurgerichte Opleidingen). Uiteraard zijn we ook geregistreerd bij het CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs). Daarmee voldoen wij aan de marktconforme kwaliteitscodes die worden gesteld en het geeft u de gelegenheid gebruik te maken van vrijstelling van BTW. Mocht u ondanks onze inspanningen ontevreden zijn kunt u een beroep doen op de klachtenregeling van de KTNO. Heeft u een klacht betreffende de opleiding kunt u zich beroepen op deze regeling.

Jolanda Vleugel - directeur - hoofdtrainer

Ik ben Jolanda Vleugel. Als NEI-Systemisch coach en internationaal gecertificeerd NLP-Trainer werk ik altijd vanuit een warm, persoonlijk contact. Gecombineerd met een uiterst professionele werkhouding.

Sinds 2000 ben ik actief als coach, natuurgeneeskundig therapeut en trainer. Daarvoor heb ik internationale opleidingen genoten onder andere bij Dr. Richard Bandler, de grondlegger en medeontwikkelaar van NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren). Mijn gedrevenheid en passie voor mijn vak maakt dat ik altijd op zoek ben naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van communicatie, vitaliteit en aanverwante therapieën door trainingen te volgen in binnen- en buitenland. Met als doel me actief in te zetten voor het belang van ‘HEEL’ zijn van zowel volwassenen als kinderen. Mijn kennis wil ik delen en coaches, therapeuten, managers, leerkrachten en belangstellenden inspireren hun kennis uit te breiden en te manifesteren in het dagelijks leven. 

Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. We ontmoeten je graag tijdens één van onze workshops of trainingen. 

"Zonder te overdrijven kan ik zeggen dat zowel de NLP als de NEI opleiding mijn leven enorm verrijkt hebben! Dit is voor een heel groot deel te danken aan Jolanda! Zij is een enorm goede coach en fantastische docent. Haar passie is zeer inspirerend!"
Anneke ter Horst
"Jolanda heb ik leren kennen als een charmante wijze vrouw. Ze kan hartelijk lachen en gebruikt graag een vleugje humor in haar trainingen. Ze weet waar ze het over heeft en past moeiteloos combi-technieken toe in haar demo's. 
Daarnaast weet ze goed contact te maken met haar cursisten, door je op het juiste moment te stimuleren door een bemoedigend knikje, aanraking of knipoog. En dat voelt fijn en warm.
 
Jolanda ziet wie je bent en het zegt al genoeg dat veel cursisten - zonder dat ze het vraagt - automatisch ambassadeur van haar zijn. Ben via een coach met haar in contact gekomen en alleen aan telefoon al kreeg ik een goed gevoel.
Dus overweeg je een NLP, NEI of familieopstellingen opleiding dat ben je bij Jolanda aan het juiste adres!"
Laury Traksel
0.jpeg

Judith de Haas -  trainer - mentor NEI, NLP & OSW

Ik ben Judith de Haas, als vaktherapeute beeldend vormen (B.A.), NEI-, NLP- en systemisch coach ondersteun ik het opleidingsinstituut met mijn expertise in vormgeving, therapie en coaching.

Mijn missie zie ik erin mensen en processen erbij te ondersteunen vanuit innerlijke kracht te functioneren door te verbinden, te spiegelen en te verlichten. Daarnaast zijn het doorgeven van kennis op de weg naar persoonlijke groei en de creatieve zoektocht naar mogelijkheden de motor van mijn werk. Sinds Januari 2018 ondersteun ik het opleidingsinstituut als trainer.

Chantal Uphoff - trainer ondernemersavond - mentor NLP

Ik ben Chantal Uphoff. Een aantal jaar geleden heb ik de overstap gemaakt om mijn baan als verpleegkundige vaarwel te zeggen en mijn eigen coachpraktijk op te zetten. Om ondernemer te worden. Weet inmiddels dat dit een werk-woord is en dat het om ‘beweging’ vraagt. Middels diverse opleidingen en het meters maken draag ik mijn kennis graag over aan deelnemers die een opleiding bij het Opleidingsinstituut Jolanda Vleugel hebben gevolgd.

Mijn motto ‘we repeat what we don’t repair’ zorgt ervoor dat ik mezelf ook blijf ontwikkelen om het beste aan mijn cliënten/deelnemers te kunnen geven.

Graag inspireer ik je om je hart te volgen, te mogen gaan doen waar je blij van wordt en waar je talenten liggen.

Hoe kan ik je ondersteunen terwijl jij de verantwoordelijkheid voor je eigen proces neemt?

Mentoren

Lenneke van de Meulengraaf

Assistent trainer

NEI mentor

Debora Davidson Descelles

NEI mentor

Floor Pape

NEI mentor

Rian Verwijst

NLP mentor

Jolanda Vleugel

Kerkstraat 7
6561 CC Groesbeek 

M. 06 30 29 49 06
E.  info@jolandavleugel.nl

KVK: 71825665

BTW: NL002033973B59

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
image.png