top of page

Jolanda Vleugel

Ik ben Jolanda Vleugel. Als NEI-Systemisch coach en internationaal gecertificeerd NLP-Trainer werk ik altijd vanuit een warm, persoonlijk contact. Gecombineerd met een uiterst professionele werkhouding.

Sinds 2000 ben ik actief als coach, natuurgeneeskundig therapeut en trainer. Daarvoor heb ik internationale opleidingen genoten onder andere bij Dr. Richard Bandler, de grondlegger en medeontwikkelaar van NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren). Mijn gedrevenheid en passie voor mijn vak maakt dat ik altijd op zoek ben naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van communicatie, vitaliteit en aanverwante therapieën door trainingen te volgen in binnen- en buitenland. Met als doel me actief in te zetten voor het belang van ‘HEEL’ zijn van zowel volwassenen als kinderen. Mijn kennis wil ik delen en coaches, therapeuten, managers, leerkrachten en belangstellenden inspireren hun kennis uit te breiden en te manifesteren in het dagelijks leven. 

Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. We ontmoeten je graag tijdens één van onze workshops of trainingen. 

henkhulshof fotografie (print)-400_edited.jpg
bottom of page