Informatieavond Startende Ondernemer 

Als therapeut/coach ondernemen?! Een groot aantal van onze studenten die de opleidingen NLP, NEI, systemisch werk succesvol hebben afgerond willen een eigen praktijk starten. Dat vraagt ondernemerschap know-how. We leiden niet alleen op, we willen je ook graag ondersteunen in succesvol ondernemerschap!

Tijdens onze informatieavond, welke gratis toegankelijk is voor onze studenten, delen wij onze kennis. Het betreft basiszaken en belangrijke fundamenten voor het starten van een praktijk. Zoals verzekering, beroepsvereniging, de AVG wetgeving en de WKKGZ administratie etc.

Ondernemersdag

Op deze dag gaan we actief met je aan de slag met het Canvas Business Model, een beproefd en krachtige tool om jouw onderneming op een transparante en overzichtelijke manier in kaart te brengen, onder de loep te nemen en communiceerbaar te maken. Daarnaast kijken we vanuit systemisch perspectief (organisatieopstelling) naar de stroming en energie van je bedrijf. Hoe vindt je cliënten? Wie behoren er tot je doelgroep? Hoe kan je je bedrijf succesvol neerzetten? Ben je congruent met je onderneming? Ook, misschien zelfs wel juist, voor mensen die nog twijfelen, is dit een zeer zinvolle dag. Omdat je na deze dag twijfel kan uitsluiten en weet of dit werkelijk is wat je wilt en zo ja, hoe dan.

Om iedereen voldoende aandacht en begeleiding te kunnen bieden werken we met maximaal 10 deelnemers.

De kosten bedragen 110 € inclusief vegetarische lunch, koffie en thee. De ondernemersdag is geaccrediteerd

door de KTNO. Nr. 11341. 

 

Ondernemersdag - woe, 1 juli 2020 09:30 uur - Groesbeek

 

 

"Ik heb enorm veel gehad aan deze dag. 

Het ochtendprogramma heeft me geholpen om alle ideeën die al in mijn hoofd zaten te ordenen. Verder heeft het een grote drempel weggenomen. Ik kreeg het al benauwd van het woord 'bedrijfsplan', terwijl ik nu weet dat ik het allemaal gewoon al in me heb.

De middag vond ik enorm indrukwekkend. Zowel de opstellingen als representant, als de opstelling van mij als inbrenger. Ik merk dat het me heeft opgeleverd dat ik meer ontspannen sta tegenover de stap van een eigen praktijk, in combinatie met een toch al drukke thuissituatie en baan. Dit maakt dat ik vol energie zit om de stappen te gaan zetten richting de start van mijn praktijk! 

Eefje, NEI coach

"Het ochtendprogramma heeft mij laten zien dat als ik vanuit mijn WHY en mijn kern ga werken er helemaal geen blokkades zijn.

Nadat ik het businessmodel gemaakt had voelde een diep vertrouwen dat ik als ondernemer aan de slag kan.

Het werd ineens allemaal duidelijk en alles viel als puzzelstukjes op zijn plek.

 

Het middagprogramma was een mooie aanvulling op de businessmodel. 

Ik vind opstellingen een krachtige mooie tool om de blokkade zichtbaar te maken.

 

Dank je wel voor deze bijzondere en inspirerende dag.

Het was een groot cadeau voor mezelf.

Martine, NEI coach

Chantal Uphoff

Een aantal jaar geleden heb ik de overstap gemaakt om mijn baan als verpleegkundige vaarwel te zeggen en mijn eigen coachpraktijk op te zetten. Om ondernemer te worden. Weet inmiddels dat dit een werk-woord is en dat het om ‘beweging’ vraagt. 

Middels diverse opleidingen en het meters maken draag ik mijn kennis graag over aan deelnemers die een opleiding bij het opleidingsinstituut voor Integrale Coaching een hebben gevolgd.

Mijn motto ‘we repeat what we don’t repair’ zorgt ervoor dat ik mezelf ook blijf ontwikkelen om het beste aan mijn cliënten/deelnemers te kunnen geven.

Graag inspireer ik je om je hart te volgen, te mogen gaan doen waar je blij van wordt en waar je talenten liggen.

Hoe kan ik je ondersteunen terwijl jij de verantwoordelijkheid voor je eigen proces neemt?

Jolanda Vleugel

Kerkstraat 7
6561 CC Groesbeek 

M. 06 30 29 49 06
E.  info@jolandavleugel.nl

KVK: 71825665

BTW: NL002033973B59

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
image.png