Informatieavond Startende Ondernemer 

 

Als therapeut/coach ondernemen?! Een groot aantal van onze studenten die de opleidingen NLP, NEI, systemisch werk succesvol hebben afgerond willen een eigen praktijk starten. Dat vraagt ondernemerschap know-how. We leiden niet alleen op, we willen je ook graag ondersteunen in succesvol ondernemerschap!

Tijdens onze informatieavond, welke gratis toegankelijk is voor onze studenten, delen wij onze kennis. Het betreft basiszaken en belangrijke fundamenten voor het starten van een praktijk. Zoals verzekering, beroepsvereniging, de AVG wetgeving en de WKKGZ administratie etc.

Datum: 30 september 2019 -  19:30 uur - Groesbeek

Ondernemersdag woensdag 6 november - Groesbeek Kosten € 110,- 

 

 

Chantal Uphoff

Een aantal jaar geleden heb ik de overstap gemaakt om mijn baan als verpleegkundige vaarwel te zeggen en mijn eigen coachpraktijk op te zetten. Om ondernemer te worden. Weet inmiddels dat dit een werk-woord is en dat het om ‘beweging’ vraagt. 

Middels diverse opleidingen en het meters maken draag ik mijn kennis graag over aan deelnemers die een opleiding bij het opleidingsinstituut voor Integrale Coaching een hebben gevolgd.

Mijn motto ‘we repeat what we don’t repair’ zorgt ervoor dat ik mezelf ook blijf ontwikkelen om het beste aan mijn cliënten/deelnemers te kunnen geven.

Graag inspireer ik je om je hart te volgen, te mogen gaan doen waar je blij van wordt en waar je talenten liggen.

Hoe kan ik je ondersteunen terwijl jij de verantwoordelijkheid voor je eigen proces neemt?

Jolanda Vleugel

Kerkstraat 7
6561 CC Groesbeek 

M. 06 30 29 49 06
E.  info@jolandavleugel.nl

KVK: 71825665

BTW: NL181002851B02

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon