top of page
Eagle Flying

Ondernemersdag

woensdag 18 oktober 2023 - 09.30 uur - Groesbeek

vrijdag 09 februari 2024 - 09.30 uur - Groesbeek

Op deze dag gaan we actief met je aan de slag met het Canvas Business Model, een beproefd en krachtige tool om jouw onderneming op een transparante en overzichtelijke manier in kaart te brengen, onder de loep te nemen en communiceerbaar te maken. Daarnaast kijken we vanuit systemisch perspectief (organisatieopstelling) naar de stroming en energie van je bedrijf. Hoe vindt je cliënten? Wie behoren er tot je doelgroep? Hoe kan je je bedrijf succesvol neerzetten? Ben je congruent met je onderneming? Ook, misschien zelfs wel juist, voor mensen die nog twijfelen, is dit een zeer zinvolle dag. Omdat je na deze dag twijfel kan uitsluiten en weet of dit werkelijk is wat je wilt en zo ja, hoe dan.

Om iedereen voldoende aandacht en begeleiding te kunnen bieden werken we met maximaal 6 deelnemers.

De kosten bedragen € 150,- inclusief vegetarische lunch, koffie en thee. De ondernemersdag is geaccrediteerd

door de KTNO. Nr. 11341 & CAT Collectief Alternatief Therapeuten.

"Ik heb enorm veel gehad aan deze dag. 

Het ochtendprogramma heeft me geholpen om alle ideeën die al in mijn hoofd zaten te ordenen. Verder heeft het een grote drempel weggenomen. Ik kreeg het al benauwd van het woord 'bedrijfsplan', terwijl ik nu weet dat ik het allemaal gewoon al in me heb.

De middag vond ik enorm indrukwekkend. Zowel de opstellingen als representant, als de opstelling van mij als inbrenger. Ik merk dat het me heeft opgeleverd dat ik meer ontspannen sta tegenover de stap van een eigen praktijk, in combinatie met een toch al drukke thuissituatie en baan. Dit maakt dat ik vol energie zit om de stappen te gaan zetten richting de start van mijn praktijk! 

Eefje, NEI coach

"Het ochtendprogramma heeft mij laten zien dat als ik vanuit mijn WHY en mijn kern ga werken er helemaal geen blokkades zijn.

Nadat ik het businessmodel gemaakt had voelde een diep vertrouwen dat ik als ondernemer aan de slag kan.

Het werd ineens allemaal duidelijk en alles viel als puzzelstukjes op zijn plek.

 

Het middagprogramma was een mooie aanvulling op de businessmodel. 

Ik vind opstellingen een krachtige mooie tool om de blokkade zichtbaar te maken.

 

Dank je wel voor deze bijzondere en inspirerende dag.

Het was een groot cadeau voor mezelf.

Martine, NEI coach

Informatie Startende Ondernemer - Bekijk ook onze documenten 

Als therapeut/coach ondernemen? Een groot aantal van onze studenten die de opleidingen NLP, NEI, systemisch werk succesvol hebben afgerond willen een eigen praktijk starten. Dat vraagt ondernemerschap know-how. We leiden niet alleen op, we willen je ook graag ondersteunen in succesvol ondernemerschap!

In onze informatievideo voor onze studenten, delen wij onze kennis. Het betreft basiszaken en belangrijke fundamenten voor het starten van een praktijk. Zoals verzekering, beroepsvereniging, de AVG wetgeving en de WKKGZ administratie etc.

bottom of page