top of page
OSW-logo-verdiepingen-vierkant.png

Verdiepingen systemisch werken 
 

Heb jij al een diploma als systemisch opsteller en wil jij je systemische kennis verbreden? In ons aanbod aan systemische verdiepingsblokken delen we kennis en opstelvormen over verschillende thema's.

OSW-logo-verdiepingen-vierkant.png

Systemisch Werken Verdieping

Voor meer informatie bekijk de thema's op de tabladen.

Tijden en locatie

De opleidingsdagen starten om 09.30 uur en eindigen om 17.00 uur. De opleidingslocatie is gelegen aan Kerkstraat 7, 6561 CC te Groesbeek

Data & Opleidingsduur

De data en duur staan vermeld per thema.

Doelgroep

Onze verdiepingsblokken richten zich aan geïnteresseerden, die al een erkend diploma als systemisch opsteller hebben behaald en hun kennis willen verbreden.

Aanwezigheidscriteria

Het is in principe niet mogelijk om gemiste dagdelen op een ander moment in te halen. 

 

Accreditatie

Opleidingsinstituut voor Integrale Coaching & Therapie is aangesloten bij de KTNO en CAT. Deze verdiepingsdagen zijn in aanvraag bij het KTNO. 

Daarnaast zijn wij aangesloten bij het CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs). Dit register controleert ons op of we een goed opleidingsinstituut zijn, aan alle voorwaarden voldoen en geeft de mogelijkheid tot vrijstelling van btw.

 

Investering

Per thema zal de investering afhankelijk zijn van de tijdsduur. De prijs staat vermeld bij het thema. 

Inbegrepen zijn:

  • volledige manual,

  • uitgebreide biologische vegetarische lunch, onbeperkt koffie/thee,

 

Certificering

Per thema ontvang je een certificaat van deelname afgegeven door Opleidingsinstituut voor Integrale Coaching &Therapie. 

 

Trainers

De hoofdtrainer is Jolanda Vleugel, tevens directeur van het Opleidingsinstituut voor Integrale Coaching & Therapie. Jolanda is sinds 2000 werkzaam als coach, natuurgeneeskundig therapeut en trainer. Opgeleid en gecertificeerd NLP- trainer door Richard Bandler & John Lavalle. Naast het geven van trainingen en opleidingen op het gebied van familie- en organisatieopstellingen geeft Jolanda ook  N.L.P.  &  N.E.I. Opleidingen. 

Daarnaast is Judith de Haas onze vaste trainer op het gebied van NEI en Systemisch Werken. Judith heeft met haar jarenlange ervaring in therapeutisch werken met longpatiënten ervaren hoe effectief systemisch werk kan zijn. Ze heeft een excellente systemische bril waarmee het tafelopstellen een nieuwe dimensie krijgt. Haar unieke bijdrage en ervaring deelt ze graag.  

bottom of page