top of page
shutterstock_110627354.png

Bijscholing 'Verbroken Verbinding Massage'
4 juli 2023 en 16 januari 2024 - Groesbeek 

Heb je de bijscholing verbroken verbinding gevolgd en wil je ook de unieke massage van Wendy leren toepassen?  

Dat kan! 

We hebben een beperkt aantal plaatsen in verband met de inhoud van deze bijscholing. 

Wat ga je leren? 

Met de Verbroken Verbinding massage leer je de blokkades/geboortepatronen op te sporen en op te heffen. Dit wordt gedaan door verschillende massagetechnieken toe te passen op reflexzones van de wervelkolom op de voeten. 
Zo herstel je de band tussen moeder en kind of de verbinding met jezelf of een ander persoon die door eventuele geboortepatronen is beschadigd of verbroken. 
Tijdens de Verbroken Verbinding massage maken we gebruik van Mirre olie. Mirre olie heelt en verbindt. Je leert deze massage uit te voeren op een moeder met haar pasgeboren kindje of bij de cliënt die de verbinding met zichzelf wil helen. Ook kan je deze techniek  goed toepassen op je eigen kind(eren). Een heerlijke manier om verbinding te maken. 

De geboorte is immers een magisch moment in je leven. We hebben het allemaal ervaren en iedereen heeft zijn eigen verhaal. Een goede start geeft je een goede basis in het leven. Maar wat als je start minder soepel is verlopen? Wat betekent dat voor je ontwikkeling? Verbroken verbindingen die prenataal en tijdens de geboorte worden opgedaan, kunnen een diepe imprint achterlaten. Dit leidt vaak tot een bepaald gedrag en belemmerende overtuigingen die ons in de weg staan om een gezonde relatie aan te gaan met onszelf en anderen. Met behulp van deze Verbroken Verbinding massage kunnen deze patronen zichtbaar worden en geheeld worden. In ons lichaam is de herinnering aanwezig aan alles wat we tijdens en voor onze geboorte hebben meegemaakt. Gebeurtenissen van nu, kunnen daar aanraken en ons blokkeren. Deze oude energiepatronen kunnen oorzaak zijn van allerlei klachten en gedragspatronen. 

Op de voeten ligt de zogenoemde pre en perinatale lijn. Hier liggen de eerste ervaringen (geboortepatronen), die spanningen brengen in de wervelkolom en daarmee in de rest van ons lichaam. Patronen die in de prenatale fase zijn ontstaan blijven merkbaar in de rest van je leven. Als je die patronen vrijmaakt, is er ruimte voor verandering. 

 

Je bent van harte welkom!

Algemene Informatie
We leiden cursisten op om zelfstandig te werken in een praktijksituatie. De cursist is zelf in staat om het protocol toe te passen en indien nodig aan te passen aan zijn eigen werksituaties. Tevens is de cursist in staat om zelf de diverse procedures te interpreteren en de verschillende principes te integreren op zijn eigen achtergronden en werkveld. Dit is alles ter bevordering van het heelwordingsproces van de cursist, de cliënt en het grotere geheel.
De cursist wordt aangemoedigd om zelf te ervaren wat ‘werkt’. Energie is een beweging en geen mens is hetzelfde, dus de cursist wordt uitgedaagd flexibel te zijn en met creatieve oplossingen te kunnen komen. Er wordt van de cursist een open mind een nieuwsgierige instelling en HBO-denkniveau gevraagd. 

 

Therapeutische Vorming
Het uitoefenen van het beroep therapeut/coach eist een combinatie van kennis en therapeutische vaardigheden. Beide zijn nodig om processen van onze patiënten goed te kunnen begrijpen en begeleiden. Naast het leren van theorie en technische aspecten van het holistisch werken geven we ook aandacht aan de therapeutische vorming. Door middel van praktijkgerichte oefeningen bekijken we de aspecten van de relatie therapeut-cliënt. Zo kan je jouw vakkundigheid en bewustzijn uitbreiden en verdiepen.

 

 

Tijden en locatie
De kosten van de basisdag bedragen € 150,-

Dit is inclusief een uitgebreide manual, protocol en een biologische vegetarische lunch, koffie en thee.
De workshop start om 9.30 uur. Vanaf 9.00 uur ben je van harte welkom om alvast een kopje thee of koffie te drinken. We sluiten om 16.00 uur de workshop af. We geven al onze workshops en trainingen op  
onze opleidingslocatie aan de Kerkstraat 7, 6561 CC te Groesbeek.

De bijscholing is geaccrediteerd door de KTNO 12014 & CAT Collectief Alternatief Therapeuten.

bottom of page