top of page
vogel creatief.jpg

Workshop Tarot & (NEI) Coaching

 

Vier avonden een unieke combinatie van NEI en Tarot onder deskundige begeleiding van Yvonne de Jong
Allemaal hebben we wel eens een “kaartje getrokken”. Misschien heb je je afgevraagd wat de kaarten je kunnen vertellen. We weten immers dat het kaartje wat je getrokken hebt niet zomaar op je pad komt. Je onbewuste heeft het naar je bewustzijn gebracht. De kaart heeft dus de connectie met het onbewuste patroon waar je een vraag over hebt of waar je contact mee wilt maken.
Wat gaan we doen tijdens deze workshop?
Je maakt kennis met verschillendeTarot decks. Je leert kijken naar de betekenis van de kaart, zodat deze ook uitlegbaar en toepasbaar is in een (NEI) Coach-sessie. Wanneer laat je een cliënt een kaartje trekken? Welke legpatroon kun je toepassen in een coachsituatie?

 

1e Avond: Uitleg Grote Arcana 
Donderdag 10 oktober 2019 van 19.30 uur tot 22.00 uur
In de 1e workshop krijg je uitleg over de Grote Arcana aan de hand van de verschillende Tarotdecks. Je berekent je Persoonskaart en krijg uitleg over de betekenis van deze kaart, die als rode draad door je leven loopt. Verder kijken we naar het geheim van de Magiër. De avond sluiten we af met een tweetal legpatronen die je zelf gaat duiden.

 

2e Avond: Uitleg Kleine Arcana
Donderdag 24 oktober 2019 van 19.30 uur tot 22.00 uur
In de 2e workshop krijg je uitleg over de elementen van de Kleine Arcana en hoe deze werken in dagelijkse situatie. De avond sluiten we af met 2 legpatronen waaronder het legpatroon met de elementen van de Kleine Arcana

 

3e Avond: Uitleg Koninklijke Arcana
21 november 2019 van 19.30 uur tot 22.00 uur
In de 3e workshop krijg je uitleg over de Koninklijke Arcana, hiermee zijn alle 78 kaarten van de Tarot aan bod gekomen. Deze avond gaan we aan de slag met een nieuw legpatroon; NEI elementen en de Tarot. Dit legpatroon is in samenwerking Met Jolanda Vleugel tot stand gekomen. Als er genoeg tijd is sluiten we de avond af met het legpatroon De Chakra en de Tarot.

 

4e Avond:Jaarlegging 2020
Donderdag 12 december 2019van 19.30 uur tot 22.00 uur
Wanneer je deze 3 workshops heb gevolgd krijg je als “Toetje van de Tarot” de Jaarlegging voor het jaar 2020.
Je gaat zelf (onder begeleiding) met de opgedane kennis van de workshops je eigen Jaarlegging voor 2020 duiden. Een mooie manier om afscheid te nemen van het oude jaar (2019) en het nieuwe jaar (2020) te verwelkomen. Ook zo nieuwsgierig wat 2020 jou gaat brengen? Wat zijn je sterke punten, wat zijn je valkuilen, Welke Tarotkaart geeft jou de helpende hand in moeilijke situatie?

Kosten € 185,- vier avonden. Er zullen tarotkaarten aanwezig zijn om mee te oefenen. Natuurlijk mag je altijd je eigen kaarten meenemen. 

bottom of page