top of page
OSW-logo-verdiepingen-vierkant.png

Master Systemisch Werken 
 

Heb jij al een diploma als systemisch opsteller en wil jij je systemische kennis verbreden? In onze systemische masteropleiding delen we kennis en opstelvormen over verschillende verdiepende thema's.

OSW-logo-verdiepingen-vierkant.png

Master Systemisch Werken

Start: 26 september 2024

In deze nieuwe inspirerende opleiding komen alle specialisaties samen. Je zult flink wat meters maken en nog meer vertrouwen ontwikkelen in jezelf, je eigenheid en autonomie in het Systemisch Coachen.  Of je nu individueel met voorwerpen of met groepen mensen werkt, alle interventies en nieuwe theorie is erop gericht je nog meer praktische tools te geven in het systemisch werken. 

Je gaat:

  • je verdiepen op actuele thema’s, waaronder relaties, rouw en verlies, gezondheid en organisaties

  • praktisch aan de slag met de interventies en flink wat vlieguren maken

  • onderzoeken waar jouw persoonlijke ontwikkelingspunten als opsteller & systemisch coach liggen

  • nog meer je systemische waarnemer ontwikkelen vanuit jouw eigen plek en uniciteit 

 

Tijden en locatie

De opleidingsdagen starten om 09.30 uur en eindigen om 17.00 uur. De opleidingslocatie is gelegen aan Kerkstraat 7, 6561 CC te Groesbeek

Data & Opleidingsduur

De Masteropleiding bestaat uit 16 dagen (32 dagdelen) en wordt gegeven op onze eigen locatie in Groesbeek. Tijden: 09.30 uur tot 17.00 uur 

26, 27 september 2024

21, 22 november 2024

8, 9, 10 Januari 2025

5, 6, 7 februari 2025

9, 10, 11 april 2025  

4, 5, 6 juni 2025

Afsluiting     -  26 juni 2025

Doelgroep

Deze opleiding - Master Systemisch Werken - is voor degenen die een opleiding familieopstellingen en organisatieopstellingen hebben gevolgd en zich nog meer willen verdiepen en ontwikkelen in het systemisch werken. 

Vooropleiding en ervaring in systemisch werken is vereist. 

Als je bij een ander instituut een opleiding Familieopstellingen en/of Organisatieopstellingen gedaan hebt, willen wij graag even contact met je voor je je aanmeldt voor deze vervolgopleiding, zodat we samen kunnen kijken of deze opleiding afgestemd is op jouw kennis. 

Aanwezigheidscriteria

Het is in principe niet mogelijk om gemiste dagdelen op een ander moment in te halen. 

 

Accreditatie

Opleidingsinstituut voor Integrale Coaching & Therapie is aangesloten bij de KTNO, GRO, NRTO en CAT. Deze verdiepingsdagen zijn geaccrediteerd door de KTNO & CAT. 

Daarnaast zijn wij aangesloten bij het CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs). Dit register controleert ons of we aan alle voorwaarden voldoen om een kwalitatief hoogwaardig opleidingsinstituut te zijn en geeft de mogelijkheid tot vrijstelling van btw.

 

Investering

€ 2.750,- (inclusief examenkosten). 

Inbegrepen zijn:

  • volledige manual,

  • uitgebreide biologische vegetarische lunch, onbeperkt koffie/thee

  • examen & diploma

 

Afsluiting & Certificering

Om je Masterdiploma Systemisch Werken te behalen mag je voldoen aan de volgende criteria: 

 

  • je hebt de lesdagen van de master opleiding gevolgd

  • je maakt succesvol het theorie-examen. (Dit examen krijg je online thuisgestuurd en mag je na 5 dagen retourneren) 

  • je voert een opstelling met representanten uit met een passend thema. Dit wordt in Groesbeek gedaan. Er is een examinator aanwezig bij de praktijk opstelling


Indien je bovenstaande succesvol hebt behaald ontvang je een geaccrediteerd masterdiploma Systemisch Werken. 

Trainers

De hoofdtrainer is Jolanda Vleugel, tevens directeur van het Opleidingsinstituut voor Integrale Coaching & Therapie. Jolanda is sinds 2000 werkzaam als coach, natuurgeneeskundig therapeut en trainer. Opgeleid en gecertificeerd NLP- trainer door Richard Bandler & John Lavalle. Naast het geven van trainingen en opleidingen op het gebied van familie- en organisatieopstellingen geeft Jolanda ook  N.L.P.  &  N.E.I. Opleidingen. 

Daarnaast is Judith de Haas onze vaste trainer op het gebied van NEI en Systemisch Werken. Judith heeft met haar jarenlange ervaring in therapeutisch werken met longpatiënten ervaren hoe effectief systemisch werk kan zijn. Ze heeft een excellente systemische bril waarmee het tafelopstellen een nieuwe dimensie krijgt. Haar unieke bijdrage en ervaring deelt ze graag.  

bottom of page