top of page
OSW-logo-verdiepingen-vierkant.png

Master Systemisch Werken 
 

Heb jij al een diploma als systemisch opsteller en wil jij je systemische kennis verbreden? In onze systemische masteropleiding delen we kennis en opstelvormen over verschillende verdiepende thema's.

OSW-logo-verdiepingen-vierkant.png

Master Systemisch Werken

Start BLOK I: 26 september 2024

Tijden en locatie

De opleidingsdagen starten om 09.30 uur en eindigen om 17.00 uur. De opleidingslocatie is gelegen aan Kerkstraat 7, 6561 CC te Groesbeek

Data & Opleidingsduur

16 dagen (32 dagdelen + examen) - 09.30 uur tot 17.00 uur 

BLOK I   - 4 dagen - 26, 27 september 2024 & 21, 22 november 2024

BLOK II  - 6 dagen - 8, 9, 10 Januari 2025 & 5, 6, 7 februari 2025

BLOK III - 6 dagen - 9, 10, 11 april 2025  & 4, 5, 6 juni 2025

EXAMEN - 1 dag - 23 juni 2025

Doelgroep

Deze vervolgopleiding - Master Systemisch Werken - is voor degenen die een opleiding familieopstellingen en organisatieopstellingen hebben gevolgd en zich nog meer willen verdiepen en ontwikkelen in het systemisch werken. 

Vooropleiding en ervaring in systemisch werken is vereist. 

Als je bij een ander instituut een opleiding Familieopstellingen en/of Organisatieopstellingen gedaan hebt, willen wij graag even contact met je voor je je aanmeldt voor deze vervolgopleiding, zodat we samen kunnen kijken of deze opleiding afgestemd is op jouw kennis. 

Aanwezigheidscriteria

Het is in principe niet mogelijk om gemiste dagdelen op een ander moment in te halen. 

 

Accreditatie

Opleidingsinstituut voor Integrale Coaching & Therapie is aangesloten bij de KTNO, GRO, NRTO en CAT. Deze verdiepingsdagen zijn geaccrediteerd door de KTNO & CAT. 

Daarnaast zijn wij aangesloten bij het CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs). Dit register controleert ons of we aan alle voorwaarden voldoen om een kwalitatief hoogwaardig opleidingsinstituut te zijn en geeft de mogelijkheid tot vrijstelling van btw.

 

Investering

BLOK I   - € 895,-

BLOK II  - € 1.450,-

BLOK III - € 1.450,-

Examen - €   299,- 

Direct inschrijven voor de hele opleiding € 3. 599,- (inclusief examenkosten). 

Inbegrepen zijn:

  • volledige manual,

  • uitgebreide biologische vegetarische lunch, onbeperkt koffie/thee

  • examen & diploma

 

Afsluiting & Certificering

Na het succesvol afleggen van een theorie-examen een specifieke casusopstelling van een thema ontvang je een Masterdiploma. Ook is het mogelijk om losse blokken te volgen. Je ontvangt een certificaat van deelname. 

 

Trainers

De hoofdtrainer is Jolanda Vleugel, tevens directeur van het Opleidingsinstituut voor Integrale Coaching & Therapie. Jolanda is sinds 2000 werkzaam als coach, natuurgeneeskundig therapeut en trainer. Opgeleid en gecertificeerd NLP- trainer door Richard Bandler & John Lavalle. Naast het geven van trainingen en opleidingen op het gebied van familie- en organisatieopstellingen geeft Jolanda ook  N.L.P.  &  N.E.I. Opleidingen. 

Daarnaast is Judith de Haas onze vaste trainer op het gebied van NEI en Systemisch Werken. Judith heeft met haar jarenlange ervaring in therapeutisch werken met longpatiënten ervaren hoe effectief systemisch werk kan zijn. Ze heeft een excellente systemische bril waarmee het tafelopstellen een nieuwe dimensie krijgt. Haar unieke bijdrage en ervaring deelt ze graag.  

bottom of page