top of page
NEI-logo-massage.png

Verbroken verbinding massage
 

Heb je de bijscholing verbroken verbinding gevolgd en wil je ook de unieke massage van Wendy leren toepassen? Dat kan! 

We hebben een beperkt aantal plaatsen in verband met de inhoud van deze bijscholing.

NEI-logo-massage.png

Verbroken Verbinding Massage

28 juni 2024

21 januari 2025

Tijden en locatie

De opleidingsdag starten om 09.30 uur en eindigt om 16.00 uur. De opleidingslocatie is gelegen aan Kerkstraat 7, 6561 CC te Groesbeek

Kosten

Verbroken verbinding massage

1 dag - € 185

Inbegrepen zijn:

  • volledige manual

  • uniek protocol

  • schrijfblok en pen

  • uitgebreide biologische vegetarische lunch

  • onbeperkt koffie/thee

  • onbeperkt versnaperingen

  • deelnamecertificaat

  • uiteraard ga je profiteren van onze ervaring uit meer dan 22 jaar in therapie, coaching en opleiding en een gekwalificeerd team van trainers en mentoren

Accreditatie

De bijscholing is geaccrediteerd door de KTNO 12014 & CAT Collectief Alternatief Therapeuten.

Trainer

Deze basisdag wordt in Groesbeek door onze gastdocente Wendy van de Pas gegeven. 

Algemene Informatie
We leiden cursisten op om zelfstandig te werken in een praktijksituatie. De cursist is zelf in staat om het protocol toe te passen en indien nodig aan te passen aan zijn eigen werksituaties. Tevens is de cursist in staat om zelf de diverse procedures te interpreteren en de verschillende principes te integreren op zijn eigen achtergronden en werkveld. Dit is alles ter bevordering van het heelwordingsproces van de cursist, de cliënt en het grotere geheel.
De cursist wordt aangemoedigd om zelf te ervaren wat ‘werkt’. Energie is een beweging en geen mens is hetzelfde, dus de cursist wordt uitgedaagd flexibel te zijn en met creatieve oplossingen te kunnen komen. Er wordt van de cursist een open mind een nieuwsgierige instelling en HBO-denkniveau gevraagd. 

 

Therapeutische Vorming
Het uitoefenen van het beroep therapeut/coach eist een combinatie van kennis en therapeutische vaardigheden. Beide zijn nodig om processen van onze patiënten goed te kunnen begrijpen en begeleiden. Naast het leren van theorie en technische aspecten van het holistisch werken geven we ook aandacht aan de therapeutische vorming. Door middel van praktijkgerichte oefeningen bekijken we de aspecten van de relatie therapeut-cliënt. Zo kan je jouw vakkundigheid en bewustzijn uitbreiden en verdiepen.

bottom of page