top of page
logotransparantvoorweb.jpeg

Bijscholing Levensboompaden                                                        

door Esther van Blijdensteijn

 

Na een aantal inspirerende ontmoetingen en een workshop voor de mentoren zijn we verheugd dat Esther van Blijdesteijn de bijscholing Levensboompaden bij ons opleidingsinstituut komt geven. 

 

De bijscholing wordt gegeven in Groesbeek van 10.00 tot 17.00 uur. De kosten zijn € 251,66 inclusief certificaat, lunch, complete testset van de Levensboompaden, kaartenset en het werkboek.  

Wat ga je ervaren? 

Je maakt kennis met de achtergrond van de Levensboompaden en haar middelen. Dat omvat een beknopte uitleg over de Kabbala en de Levensboom als belangrijkste symbool; je hebt hiervoor geen enkele voorkennis nodig en er wordt alleen gekeken naar de spirituele aspecten van de Kabbala, niet de religieuze. Je krijgt uitleg over de verbondenheid van de 66 middelen met de Levensboom. De termen die worden gebruikt zijn Hebreeuws, die worden toegelicht.

Daarnaast laat Esther je kennismaken met de verschillende toepassingsmogelijkheden van het Levensboompaden systeem en hoe je de 66 middelen kunt inzetten in de praktijk. Tevens zal Esther door middel van demo’s de technieken toelichten. Natuurlijk pas je het geleerde op elkaar toe. 


Je ontvangt een werkboek met daarin een uitgebreide beschrijving van alle paden en middelen, compleet met visualisatie oefeningen en je ontvangt de uitgebreide testset met de 66 levensboompaden middelen. 

 

Deze bestaat uit: 

 

  • 66 middelen, eentje voor ieder pad, die zijn samengesteld uit een aantal energetische remedies (w.o. remedies van engelen, bloemen, lichtwezens, edelstenen) en homeopathische middelen. Ze zijn verpakt in buisjes waarop ook een bevestiging staat, die je uitspreekt als je de korreltjes inneemt. De middelen zorgen voor een ondersteuning bij het loslaten van blokkades en geven je een steuntje in de rug. 

  • Een  werkboek (243 pagina's) met daarin nog veel meer informatie over de Levensboom, uitgebreide uitleg over afstemmen, de kaartenleggingen en een beschrijving van de paden met bij ieder pad een stuk informatie, een affirmatie, visualisatie oefening, resultaat van de werking van het middel en de samenstelling ervan.  

  • Een kaartenset van 66 kaarten. Met deze kaartenset kun je jezelf vragen stellen voor meer richting en helderheid in je leven. De kaarten zijn aan beide zijden in full colour gedrukt op stevig karton en zitten in een mooi bedrukte doos, waar ook een boekje in zit. 

 

Datum: nog niet bekend

Locatie: Kerkstraat 7, Groesbeek

Tijd: 10.00 uur tot 17.00 uur

Kosten € 251,66

Inclusief:  Vegetarische biologische lunch, complete testset, kaartenset en het werkboek van de Levensboompaden & certificaat. 

De bijscholing is geaccrediteerd door de KTNO. Nr. K7216 & CAT Collectief Alternatief Therapeuten.


 

bottom of page