Bijscholing Vaccinaties                                                            

In samenwerking met Door Frankema van Stichting VaccinVrij

 

We zijn heel trots dat we een onderwerp dat zo na aan ons hart ligt samen met Door Frankema van stichting VaccinVrij onder de aandacht mogen brengen. 

Vaccinaties zijn actueel. Er is heel veel media aandacht voor de nieuwe vaccinaties die op de markt komen, denk aan de MEN ACWY voor 14-jarigen, maar ook de discussie omtrent de griepprik is volop gaande. Heel veel verontruste ouders die bij ons  aankloppen met vragen omtrent wel of niet vaccineren. Kortom veel stof om te delen. 

De dag zal in het teken staan van:

  • Informatie over de nieuwe vaccinaties die op de markt komen of al zijn. MEN ACWY, HPV, Mazelen.

  • Zijn vaccins veilig? Hebben we vaccins nodig? 

  • Uitleg griepprotocol.

  • Emotionele achtergrond vaccineren.

  • Voorlichting ouders. Klopt de voorlichting die we krijgen? 

  • Keuzevrijheid of verplichting? 

  • Herkennen & ondersteunen vaccinatieschade.

  • Uitnodiging meewerken documentatie vaccinatieschade. Wat kunnen we gezamenlijk doen ter bewustwording? 

Door Frankema en Jolanda Vleugel organiseren deze dag en zullen beiden een deel van de lezing/scholing voor hun rekening nemen. 

Even voorstellen: Door Frankema; woonachtig te Amsterdam, getrouwd en moeder van twee dochters - werkte eerst als fysiotherapeute in de reguliere gezondheidszorg en combineerde later natuurgeneeskunde en de verschillende vormen van alternatieve psychotherapie in haar privé-praktijk in Amsterdam.

Toen zij kinderen kreeg en voor de beslissing kwam te staan om wel of niet te vaccineren ontdekte zij dat er enorm veel verwarring en tegenstrijdige opvattingen bestaan met betrekking tot de effectiviteit en veiligheid van vaccins. Haar verlangen om feiten boven water te krijgen leidde tot meer dan tien jaar lang spitten in medisch-wetenschappelijke rapporten, artikelen, boeken en het internet. Zij is de schrijfster van ‘Vaccin Vrij!’, een boek en een e-book over ‘gezond opgroeien zonder vaccins – hoe en waarom dat ook kan’. Te lezen (of downloaden) op www.vaccinvrij.nl .

Dit boek is enerzijds het ervaringsverhaal van een moeder van twee ongevaccineerde kinderen, en anderzijds een gestructureerd overzicht van haar zoektocht naar de wetenschappelijke onderbouwing van vaccinveiligheid. Zeer toegankelijk, vanuit het hart en de praktijk geschreven, voorziet het ouders van de ontbrekende informatie die nodig is voor het maken van een persoonlijke en verantwoorde vaccinatiekeuze.

Op www.vaccinvrij.nl is ook ruimte gecreëerd voor een ‘ouderplatform’. 

Datum: 16 november

Locatie: Kerkstraat 7, Groesbeek

Tijd: 10.00 uur tot 16.00 uur

Kosten € 110,-

Inclusief: Griepprotocol, beschikbare testfilters vaccins & vegetarische biologische lunch. 

Accreditatie in aanvraag. 


 

Jolanda Vleugel

Kerkstraat 7
6561 CC Groesbeek 

M. 06 30 29 49 06
E.  info@jolandavleugel.nl

KVK: 71825665

BTW: NL002033973B59

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
image.png