top of page
Logos-NEI-hooikoorts.png

NEI intervisie hooikoorts
NEI - intervisie avond / nog te plannen

 19:30-22:00 uur

Meer dan een miljoen Nederlanders hebben last van hooikoorts en dan vooral in het voorjaar als de natuur weer op gang komt na een winterslaap. Genieten van de lente wordt wel heel lastig met een overactief immuunsysteem.

Het is ook een positief signaal: jouw immuunsysteem werkt! Maar de allergische reactie is wat overdreven op de onschuldige pollen. 
Wat er gebeurt is dat jouw immuunsysteem te alert is. Het reageert op alle stuifmeelkorrels die op het slijmvlies terecht komen en zet histamine in zodat er een ontstekingsreactie kan ontstaan. Daarbij kunnen te veel stress, een overbelasting van histamine en een disfunctie in jouw slijmvliesbarrières maken dat hooikoorts makkelijker tot uiting kan komen.

Deze avond is specifiek bedoeld om NEI therapeuten wegwijs te maken in het nieuwe hooikoortsprotocol. Zodat je direct in de praktijk met cliënten aan de slag te kunt. Op tijd voor het nieuwe hooikoorts seizoen!

 

Datum: nog te plannen

Locatie: Kerkstraat 7 - Groesbeek
Tijd: 19:30 – 22:00 uur

Kosten: € 50

inclusief protocol, certificaat, koffie & thee. BTW vrijgesteld. 

 

Deze avond is geaccrediteerd door het CAT & KTNO en je ontvangt indien gewenst een certificaat van deelname. 

 

Trainer:

Solena Speet

Solena is werkzaam als NEI Master, orthomoleculair therapeut en voedingsdeskundige. Haar enthousiasme en openheid zorgen ervoor dat je gefascineerd raakt door de combinatie van NEI en het orthomoleculaire vakgebied te maken.

bottom of page