top of page
dieren website foto.png

Bijscholing NEI voor dieren
14 juni 2023 / 14 november 2023
09:30 tot  16:00 uur
Groesbeek

Ook in 2023 organiseren we in samenwerking met Hanneke van de Velde een bijscholing voor NEI-Coaches en therapeuten, die hun kennis willen verdiepen op het vlak van het werken met dieren. 

Hanneke (NEI Master) is hierin gespecialiseerd. Vanuit haar expertise en praktijkervaring heeft ze het NEI protocol toepasbaar gemaakt voor het testen op dieren. 

Hanneke:  “Waarom NEI voor dieren? Tijdens het werken met dieren in mijn praktijk kwam ik opmerkelijke verschillen tegen in de behandeling van mens en dier. Benieuwd hiernaar heb ik mijn NEI master onderzoek gedaan over dit onderwerp zodat ik het ook concreet vorm kon geven.”

Wat ga je leren en ervaren?

Tijdens deze bijscholing NEI voor dieren maak je kennis met de achtergrond van dieren en hoe zij emoties ervaren. Maar ook welke rol de mens hierin heeft en welke invloed dit weer heeft op een dier. De belangrijkste bevindingen zijn verwerkt in de al bestaande protocollen en werkwijzen. Deze zijn hiermee nog verder verfijnd en toegespitst op  dieren. Dit betekent dat je deze in je praktijk nog gerichter kunt ondersteunen. Verder biedt deze bijscholing ook leuke “weetjes” en verrassende informatie. Uiteraard ga je ook zelf aan de slag met deze informatie!

We kijken uit naar je komst!

 

Investering voor deze dag is € 150,-

KTNO nummer 12592 en CAT

bottom of page