top of page

Inschrijven

Systemische verdiepingsdag - Thema Tafelopstellingen - 10 november 2023

00290
€185,00
Op voorraad
1
Productgegevens
Tafelopstellingen - opstellen zonder representanten
Tafelopstellingen zijn een uitstekende methode voor in je praktijk als er geen representanten ter beschikking staan. Een opstelling op tafel wordt soms door gevoelsmensen als minder krachtig of indrukwekkend ervaren.
Echter zit er dezelfde “magische werking” in, wanneer er poppetjes “per ongeluk omvallen” of iets “zo maar” tijdens de opstelling gebeurd.
Je hebt de jaaropleiding systemisch werken gevolgd en wilt je systemische blik richten op de taal van de poppetjes en tafelankers? In deze verdiepingsdag gaan we de vertaalslag maken van het opstellen met representanten naar het opstellen op tafel. Je krijgt praktische tips hoe je bepaalde interventies op tafel kunt inzetten, over je houding als begeleider en gaat zelf praktisch aan de slag.


Deelname is alleen mogelijk als je de jaaropleiding systemisch werken gevolgd hebt.


Tijden en locatie

De kosten van de basisdag bedragen € 175,-
Dit is inclusief een uitgebreide manual en een heerlijke vegetarische lunch, koffie en thee.
De workshop start om 09.30 uur. Vanaf 9.00 uur ben je van harte welkom om alvast een kopje thee of koffie te drinken. We sluiten om 16.00 uur de workshop af.

We geven al onze workshops en trainingen op onze opleidingslocatie is gelegen aan Kerkstraat 7, 6561 CC te Groesbeek.Bewaar dit product voor later

Naam website

bottom of page