top of page

Inschrijven

Systemische verdiepingsdag - Thema Tafelopstellingen - 10 november 2023

00290
€185,00
Op voorraad
1
Productgegevens
Systemische Verdieping Tafelopstellingen - opstellen zonder representanten
Deze verdiepinsgdag is in het leven geroepen voor afgestudeerde opstellers die zich nog meer willen verdiepen in het 1-op-1 opstellen op tafel.
We krijgen vaak de vraag of de uitwerking van een opstelling anders is wanneer er met materiaal gewerkt wordt in plaats van met representanten. Natuurlijk heb je in de jaaropleiding al de kracht ervaren van opstellingen, maar we merken dat het toepassen van een tafelopstelling of opstellen via een videoverbinding toch een specifieke houding van jouw als opsteller vraagt. Tijdens deze verdieping willen we je nog meer bekwaam maken in het lezen van de taal van materialen zoals poppetjes en tafelankers. Zoals poppetjes die “per ongeluk omvallen” of iets “zo maar” tijdens de tafelopstelling gebeurd.
Je ontvangt praktische tips hoe je bepaalde interventies op tafel kunt inzetten, over je houding als begeleider en je gaat zelf praktisch aan de slag.

Deelname is alleen mogelijk als je een systemische opleiding gevolgd hebt.

Tijden en locatie

De kosten van de basisdag bedragen € 185,-
Dit is inclusief een uitgebreide manual en een heerlijke biologische vegetarische lunch, koffie en thee.
De workshop start om 09.30 uur. Vanaf 9.00 uur ben je van harte welkom om alvast een kopje thee of koffie te drinken. We sluiten om 16.00 uur de workshop af.

We geven al onze workshops en trainingen op onze opleidingslocatie is gelegen aan Kerkstraat 7, 6561 CC te Groesbeek.

Bewaar dit product voor later

Naam website

bottom of page