top of page

Inschrijven

NEI intervisieavond - 11 april 2024 - Thema Hooikoorts

00412
€50,00
Op voorraad
1
Productgegevens
NEI Intervisieavond donderdag 11 april 2024
Thema Hooikoorts
Meer dan een miljoen Nederlanders hebben last van hooikoorts en dan vooral in het voorjaar als de natuur weer op gang komt na een winterslaap. Genieten van de lente wordt wel heel lastig met een overactief immuunsysteem.
Het is ook een positief signaal: jouw immuunsysteem werkt! Maar de allergische reactie is wat overdreven op de onschuldige pollen.
Wat er gebeurt is dat jouw immuunsysteem te alert is. Het reageert op alle stuifmeelkorrels die op het slijmvlies terecht komen en zet histamine in zodat er een ontstekingsreactie kan ontstaan. Daarbij kunnen te veel stress, een overbelasting van histamine en een disfunctie in jouw slijmvliesbarrières maken dat hooikoorts makkelijker tot uiting kan komen.
Deze avond is specifiek bedoeld om NEI therapeuten wegwijs te maken in het nieuwe hooikoortsprotocol. Zodat je direct in de praktijk met cliënten aan de slag te kunt. Op tijd voor het nieuwe hooikoorts seizoen!

Datum: donderdag 11 april 2024
Locatie: Kerkstraat 7 - Groesbeek
Tijd: 19:30 – 22:00 uur
Kosten: € 50 inclusief protocol, koffie & thee. BTW vrijgesteld.
Deze avond is geaccrediteerd door het CAT & KTNO en je ontvangt indien gewenst een certificaat van deelname.
Heb je veel last van hooikoorts? Of heb je regelmatig cliënten in je praktijk met deze seizoensallergie? Meld je aan voor de intervisie op 11 april 2024 om 19:30 uur in Groesbeek. Verzorgd door Solena Speet, orthomoleculair & NEI therapeut.

Als alle plaatsen vol zijn stuur je ons een mail via inschrijving@jolandavleugel.nl. We zetten je op de reservelijst!
Bewaar dit product voor later

Naam website

bottom of page