Inschrijven

Welkom bij ons inschrijfgedeelte!

Je kunt via de webwinkel  je gewenste cursus of product samenstellen en je hiervoor inschrijven. Het is mogelijk om via Ideal direct te betalen of voor de optie handmatig overboeken. In alle gevallen ontvang je een factuur per mail. We kijken er naar uit je te ontmoeten op een van onze trainingen of workshops!

Bedankt voor je inschrijving!

Bijscholing Verbroken Verbinding 30 januari 2023

Art.nr. 00285
€150,00
Op voorraad
1
Productgegevens

Bijscholing NEI Zwangerschap Verbroken Verbinding in samenwerking met Wendy van der Pas.

Geboorte is een magisch moment in je leven. We hebben het allemaal ervaren. Ieder heeft zijn eigen verhaal. Echter niet iedere geboorte is een per se een goede start en deze verbroken verbinding die prenataal en tijdens de geboorte wordt opgedaan, kan een diepe imprint achterlaten. Dit leidt vaak tot een bepaald gedrag en belemmerende overtuigingen die ons in de weg staan om een gezonde relatie aan te gaan met onszelf en anderen.
Immers kinderen van wie de ouders betrouwbare bronnen van troost en kracht vormen, hebben een levenslange voorsprong, een soort buffer tegen het lot welke hen kan overkomen. Hoe ontvankelijker de volwassen is voor het kind hoe dieper de gehechtheid en hoe waarschijnlijker het is dat het kind een gezonde manier zal ontwikkelen om met eigen innerlijke emoties om te gaan en daarmee ook een gezonde sociale plek kan innemen. Immers van nature zijn wij een ‘heel’ mens, zonder beschadigingen.


De bijscholing is erop gericht je bewust te maken van de verschillende patronen en dynamieken die ontstaan door een verbroken verbinding en de behoeften te herkennen die daaruit voor voortvloeien. En wat er nodig is om de verbinding weer te helen.
Dit alles wordt aangeboden in een praktisch protocol wat direct toepasbaar is in je praktijk.
.
Wat komt aan bod:

· Gedrag en behoeften van kinderen en volwassenen bezien vanuit de perinatale en prenatale periode
· 38 patronen die invloed hebben op de verbinding tussen moeder en kin
· Het toepassen van het protocol ‘Verbroken verbinding’
· Praktische toepassingen binnen NEI, NLP en Systemische Coachtechniek
· Waar ontstaan hechtingsproblemen en wat kan je er preventief aan doen


Inclusief manual en protocol ‘Verbroken verbinding’, biologische lunch en certificaat.
KTNO nr. K8328

Locatie: Kerkstraat 7 te Groesbeek

Tijd: 9.30 uur tot 16.00 uur

Bewaar dit product voor later

Naam website