top of page

Inschrijven

Bijscholing NEI voor dieren - 12 februari 2025

00434
€185,00
Op voorraad
1
Productgegevens

Bijscholing NEI voor dieren

Op 12 februari 2025 organiseren we in samenwerking met Hanneke van de Velde een bijscholing voor NEI-Coaches en therapeuten die hun kennis willen verdiepen op het vlak van het werken met dieren.

Hanneke (NEI Master) is hierin gespecialiseerd. Vanuit haar expertise en praktijkervaring heeft ze het NEI protocol toepasbaar gemaakt voor het testen op dieren.

Hanneke: “Waarom NEI voor dieren? Tijdens het werken met dieren in mijn praktijk kwam ik opmerkelijke verschillen tegen in de behandeling van mens en dier. Benieuwd hiernaar heb ik mijn NEI master onderzoek gedaan over dit onderwerp zodat ik het ook concreet vorm kon geven.”

Wat ga je leren en ervaren? Tijdens deze bijscholing NEI voor dieren maak je kennis met de achtergrond van dieren en hoe zij emoties ervaren. Maar ook welke rol de mens hierin heeft en welke invloed dit weer heeft op een dier. De belangrijkste bevindingen zijn verwerkt in de al bestaande protocollen en werkwijzen. Deze zijn hiermee nog verder verfijnd en toegespitst op dieren. Dit betekent dat je deze in je praktijk nog gerichter kunt ondersteunen. Verder biedt deze bijscholing ook leuke “weetjes” en verrassende informatie. Uiteraard ga je ook zelf aan de slag met deze informatie!

Inclusief manual, NEI dierenprotocol, biologische, vegetarische lunch en certificaat.

Locatie: Kerkstraat 7 te Groesbeek

Tijd: 9.30 uur tot 16.00 uurBewaar dit product voor later

Naam website

bottom of page