top of page

Inschrijven

Welkom bij ons inschrijfgedeelte!

Je kunt via de webwinkel  je gewenste cursus of product samenstellen en je hiervoor inschrijven. Het is mogelijk om via Ideal direct te betalen of voor de optie handmatig overboeken. In alle gevallen ontvang je een factuur per mail. We kijken er naar uit je te ontmoeten op een van onze trainingen of workshops!

Bedankt voor je inschrijving!

Basisdag - Werken met de Biotensor - 6 april 2023

00306
€249,00
Op voorraad
1
Productgegevens

Basisdag

Werken met de Biotensor (basistechnieken) en energetisch testen
Cursusduur 1 dag van 9.30 – 16.00 uur
Prijs: € 249,- incl. manual en biotensor!

Ben je al in het bezit van een biotensor, gebruik dan deze kortingscode! N31810tensor

Doelstelling
Tijdens deze basiscursus leer je praktisch om te gaan met de biotensor. Een biotensor is een uiterst gevoelig meet- en testinstrument. Dat gebruikt wordt als verlengstuk van het onderbewuste weten en kan bij bepaalde vraagstellingen zichtbaar aangeven wat de antwoorden zijn. Je leert hoe je de biotensor kunt gebruiken voor het testen van kinderen en volwassenen, maar ook voor je werkplek, woonomgeving, medicijnen, verslavingen etc. Met de biotensor kan je eerst onderzoek doen om vast te stellen wat de oorzaak is van het klacht. Eigenlijk is alles uit te testen.

Mochten alle plekken vol zijn, stuur dan een mail aan aanmelding@jolandavleugel.nl. We zetten je dan op de wachtlijst.Bewaar dit product voor later

Naam website

bottom of page