top of page

Hoe gaan wij om met de huidige corona-maatregelen?

Girl Using Laptop

Wij geven weer fysiek les op onze locatie te Groesbeek. We volgen hierbij de coronaregels zoals aangegeven op de website van de rijksoverheid en volgen hierin het advies van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding en de KTNO. 

Alle lessen worden live gegeven. Alleen voor de jaaropleiding geldt dat als je in quarantaine zit of  positief getest bent het in overleg mogelijk is de live lessen online mee te volgen. We zijn blij dat we in de afgelopen periode in goed overleg en met goede wil van beide kanten deze online lessen hebben kunnen ontwikkelen. Voor bijscholingen en workshops geldt dat als je in quarantaine zit of positief getest bent, je de scholing op een ander moment mag volgen. Optimaal kennis tot je nemen in een veilige omgeving waar jouw ontwikkeling als coach centraal staat blijft onveranderd ons doel. Dus een online of fysieke ontmoeting, je bent van harte welkom!

“Met enige tegenzin heb ik de NLP opleiding online voortgezet. Ondanks dat het niet vergelijkbaar is met live... heb ik alle informatie en kennis moeiteloos tot mij kunnen nemen. De lessen werden krachtig, professioneel en met (individuele) aandacht verzorgd, zoals we dit altijd hebben mogen ontvangen! Met als resultaat: geslaagd!“

Debora Davidson Descelles

“Ik zag er best tegen op de opleiding online voort te zetten. Ik ben van het live contact. Maar wat was het fijn. De manier waarop Jolanda het doet is alsof ze gewoon voor ons stond.”

Marloes de Widt

“Natuurlijk, er gaat niets boven het krijgen van real live lessen! Maar, de o zo prettige, vermakelijke en duidelijke manier van lesgeven van Jolanda, maakt dat het volgen van lessen via Zoom heel goed te doen is. Het is me 100% meegevallen”

Marieke van Empel
Claudia Peters

"In eerste instantie had ik wat moeite met het idee dat we les zouden krijgen  via zoom, was bang dat ik snel afgeleid zou zijn en daardoor mijn concentratie niet vast kon houden.

Maar Jolanda weet met zoveel overtuiging en humor de dingen over te brengen dat ik gewoon t gevoel had dat ik in de klas zat. Natuurlijk is het live fijner maar door de corona en de maatregelen was dit een hele goede tweede!

Ik had t zeker niet willen missen!!!

Dankjewel Jolanda en haar team.

bottom of page