Systemische Verdieping

Vervolg op de Opleiding Systemisch Werken 

 

Ben je toe aan nog meer kennis, inzicht, uitbreiding van je vaardigheden? We willen graag onze ervaring met je delen. Op basis van wat het veld ons laat zien hebben we aansprekende thema's verzameld en daar onze inhoud voor de verdiepingsdagen op gebaseerd. We hopen dat ze jou ook aanspreken. We bieden verschillende verdiepingsdagen aan met ieder een eigen thema. 

 

Doelstelling

Verdieping van de verschillende thema's geeft je de mogelijkheid nog meer te bekwamen in je vakmanschap als opsteller. Daarnaast ben je weer in verbinding met collega's en geeft het je de mogelijkheid met representanten op te stellen. 

Thema's van de verdiepingsdagen:

  • Relaties  30 september & 1 oktober 2021              

  • Rouw en verlies

  • Geld systemisch bekeken 

  • Gezond gewicht. Wat heeft je gewicht met je familie te maken? 

Niveau

De systemische verdiepingsdagen van Opleidingsinstituut voor Integrale Coaching en Therapie hebben een HBO opleidingsniveau. Toelating vraagt een MBO, HBO of WO vooropleiding. Het is noodzakelijk een basisopleiding systemisch werken te hebben afgrond om deel te kunnen nemen aan de verdiepingsdagen. 

Opleidingsduur en studiebelasting

De duur kan per thema verschillen. De duur is te vinden bij het thema. 

 

Tijden en locatie

De opleidingsdagen starten om 9.30 uur en eindigen om 17.00 uur, de opleidingslocatie is gelegen aan Kerkstraat 7, 6561 CC te Groesbeek.

 

Aanwezigheidscriteria

Het is in principe niet mogelijk om gemiste dagdelen op een ander moment in te halen.

 

Accreditatie

Opleidingsinstituut voor Integrale Coaching & Therapie is aangesloten bij de KTNO en CAT. Deze verdiepingsdagen zijn geaccrediteerd door het KTNO en erkend bij verschillende beroepsverenigingen. 

Daarnaast zijn wij aangesloten bij het CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs). Dit register controleert ons op of we een goed opleidingsinstituut zijn, aan alle voorwaarden voldoen en geeft de mogelijkheid tot vrijstelling van btw.

 

Investering:

Per thema zal de investering afhankelijk zijn van de tijdsduur. De prijs vindt je bij het thema.

Inbegrepen zijn:

  • volledige manual,

  • uitgebreide biologische vegetarische lunch, onbeperkt koffie/thee,

 

I

Certificering:

Per thema ontvang je een certificaat van deelname afgegeven door Opleidingsinstituut voor Integrale Coaching &Therapie.

 

Trainers

De hoofdtrainer is Jolanda Vleugel, tevens directeur van het Opleidingsinstituut voor Integrale Coaching & Therapie. Jolanda is sinds 2000 werkzaam als coach, natuurgeneeskundig therapeut en trainer. Opgeleid en gecertificeerd NLP- trainer door Richard Bandler & John Lavalle. Naast het geven van trainingen en opleidingen op het gebied van NLP, N.E.I., familie- en organisatieopstellingen geeft Jolanda ook verschillende bewustwordingscursussen en intuïtieve trainingen.

 

 
 
 
 
 
 
Jolanda Vleugel

Kerkstraat 7
6561 CC Groesbeek 

M. 06 30 29 49 06
E.  info@jolandavleugel.nl

KVK: 71825665

BTW: NL002033973B59

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
image.png