zwanen liefde _edited.jpg

Systemische Verdieping

Vervolg op de Opleiding Systemisch Werken 

 

Ben je toe aan nog meer kennis, inzicht, uitbreiding van je vaardigheden? We willen graag onze ervaring met je delen. Op basis van wat het veld ons laat zien hebben we aansprekende thema's verzameld en daar onze inhoud voor de verdiepingsdagen op gebaseerd. We hopen dat ze jou ook aanspreken. We bieden verschillende verdiepingsdagen aan met ieder een eigen thema. 

 

Doelstelling

Verdieping van de verschillende thema's geeft je de mogelijkheid nog meer te bekwamen in je vakmanschap als opsteller. Daarnaast ben je weer in verbinding met collega's en geeft het je de mogelijkheid met representanten op te stellen. Het is mogelijk je in te schrijven voor een thema naar keuze. Je ontvangt dan een certificaat. Wil je voor je Master Systemische Coach diploma in aanmerking komen dien je te voldoen aan de volgende examenvoorwaarden die voor de Master opleiding gelden. 

Thema's van de verdiepingsdagen:

  • Relaties                                   2 dagen   15 & 16 november 2021 of 4 & 5 februari 2022  € 275,-

  • Voeding & Gezondheid        2 dagen   25 & 26 november 2021                                        € 275,-

  • Maatschappelijke thema's   1 dag        28 maart 2022                                                        € 175,-

  • Geld systemisch bekeken   1 dag        23 mei 2022                                                             € 175,-

  • Organisatieopstellingen       2 dagen   22 & 23 september 2022                                      € 275,-   

  • Rouw en verlies                     1 dag        19 december 2022                                                €  175,-

Niveau

De systemische verdiepingsdagen van Opleidingsinstituut voor Integrale Coaching en Therapie hebben een HBO opleidingsniveau. Toelating vraagt een MBO, HBO of WO vooropleiding. Het is noodzakelijk een basisopleiding systemisch werken te hebben afgrond om deel te kunnen nemen aan de verdiepingsdagen. 

Opleidingsduur en studiebelasting

De duur kan per thema verschillen. Indien je het diploma voor Master Systemische Coach wilt ontvangen mag je een eindopdracht doen en minimaal vijf verdiepingsthema's hebben bijgewoond. 

 

Tijden en locatie

De opleidingsdagen starten om 9.30 uur en eindigen om 17.00 uur, de opleidingslocatie is gelegen aan Kerkstraat 7, 6561 CC te Groesbeek.

 

Aanwezigheidscriteria

Het is in principe niet mogelijk om gemiste dagdelen op een ander moment in te halen.

 

Accreditatie

Opleidingsinstituut voor Integrale Coaching & Therapie is aangesloten bij de KTNO en CAT. Deze verdiepingsdagen zijn geaccrediteerd door het KTNO en erkend bij verschillende beroepsverenigingen. 

Daarnaast zijn wij aangesloten bij het CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs). Dit register controleert ons op of we een goed opleidingsinstituut zijn, aan alle voorwaarden voldoen en geeft de mogelijkheid tot vrijstelling van btw.

 

Investering:

Per thema zal de investering afhankelijk zijn van de tijdsduur. De prijs staat vermeld bij het thema. Indien je het diploma Master Systemisch Werken wilt behalen, is het mogelijk gebruik te maken van een pakketprijs. Deze geeft je toegang tot het bijwonen van vijf thema's, master intervisie en begeleiding van de eindopdracht. 

Inbegrepen zijn:

  • volledige manual,

  • uitgebreide biologische vegetarische lunch, onbeperkt koffie/thee,

 

Certificering:

Per thema ontvang je een certificaat van deelname afgegeven door Opleidingsinstituut voor Integrale Coaching &Therapie. Het is mogelijk je master Systemische Coach diploma te behalen indien je minimaal vijf verdiepingsthema's hebt doorlopen en een eindopdracht succesvol hebt volbracht. Je mag deelname aan de themadagen verspreiden over maximaal 3 jaar. 

 

Trainers

De hoofdtrainer is Jolanda Vleugel, tevens directeur van het Opleidingsinstituut voor Integrale Coaching & Therapie. Jolanda is sinds 2000 werkzaam als coach, natuurgeneeskundig therapeut en trainer. Opgeleid en gecertificeerd NLP- trainer door Richard Bandler & John Lavalle. Naast het geven van trainingen en opleidingen op het gebied van familie- en organisatieopstellingen geeft Jolanda ook  N.L.P.  &  N.E.I. Opleidingen. 

Trainer is Judith de Haas. Judith heeft met haar jarenlange ervaring in therapeutisch werken met longpatiënten ervaren hoe effectief systemisch werk kan zijn. Ze heeft een excellente systemische bril waarmee het tafelopstellen een nieuwe dimensie krijgt. Haar unieke bijdrage en ervaring deelt ze graag.