top of page
vitaminen mineralen .jpg

NEI meets orthomoleculaire suppletie 

 

Het gebruik van supplementen kan ondersteunend zijn voor het zelf herstellend vermogen van jouw lichaam. Maar welk supplement werkt voor jou? Hoe beoordeel jij dat? En moet je het altijd innemen?

 

Solena is werkzaam als orthomoleculair therapeut, voedingsdeskundige en NEI coach. Haar enthousiasme en openheid zorgen ervoor dat je gefascineerd raakt door de combinatie van NEI en het orthomoleculaire vakgebied te maken.

 

Supplementen zijn in de supermarkt, drogist en op internet te vinden. Allemaal met hun toegestane gezondheidsclaims en reclamemateriaal over de werking van dat supplement. Maar als jij voor het schap staat, welke moet jij dan kiezen en hoe bepaal je aan het etiket wat een goed supplement is? Als je je er in verdiept wordt het makkelijker een supplement te kiezen die voor jou een toegevoegde waarde heeft. Daarbij kan de toegevoegde waarde voor mij anders zijn dan voor jou en soms zelfs averechts werken. 

 

Middels een testset van supplementen kun je uitmeten welk supplement voor jou van toegevoegde waarde is. Om zo jouw lichaam te ondersteunen op de weg naar balans. De uitspraak ‘meten is weten’ is in deze een hele mooie!

 

In samenwerking met Vitals is deze avond tot stand gekomen en zij nemen hun uitgebreide testset ook ter inzage mee.  Deze testset is te verkrijgen bij Vitals via een speciale aanbieding die geldig is op deze avond. Daarnaast is er een vademecum met aanvullende informatie en worden de inhoudsstoffen van de betreffende supplementen genoemd. Met deze 2 bij de hand is een test op tekorten en mogelijke aanvullingen zo gedaan!

 

Verdieping van je orthomoleculaire kennis,  waar je op kunt letten bij het uittesten van middelen en wat mogelijke alternatieven zijn gaan we deze avond doornemen. Daarbij gaan we ook zelf aan de slag! Oftewel informatie en ervaren!

 

Dus neem je biotensor en de supplementen die jij gebruikt mee!

 

Datum: 27 oktober 2020
Locatie: Kerkstraat 7 - Groesbeek
Tijd: 19:30 – 22:00 uur

Kosten: € 17,50 exclusief testset

Deze avond is ter accreditatie aangeboden en je ontvangt indien gewenst een certificaat van deelname. 

 

bottom of page