top of page

Workshop Astro Opstellingen

door Vera Bruinen

Relatieopstelling 20 juni 2018

 

Je horoscoop geeft een beeld van je mogelijkheden en voorkeuren. Dit neem je mee je relatie. Wat maakt dat je juist deze partner hebt gekozen? Voelt het soms als water en vuur in je relatie? Waarom begrijp je elkaar soms niet? Wat maakt dat jij graag praat en je partner liever doet? Hoe communiceer je met elkaar? Heb je een relatie vraag en wil je daar meer inzicht in? Dan is deze workshop zeker wat voor jou! 

"Zichtbaar maken wat anders misschien nooit gezien zou worden" is een uitspraak van Vera Bruinen. Vera is een systemisch werkende astrologe. Voorafgaand aan de workshop word je horoscoop door haar getrokken en de tekens van je horoscoop opgesteld. De bijzondere dynamiek van dit samenspel van energieën geeft inzicht en heeft een diepe werking. Van iedere deelnemer wordt het ingebrachte thema opgesteld. Je hoeft geen kennis van astrologie of opstellingen te hebben. 

 

Voor meer informatie over Vera klik op deze link www.verabruinen.nl 

 

Aangezien we iedereen aan bod willen laten komen, hebben we plaats voor maximaal 6 deelnemers of 3 stellen. 

"Elke keer is het weer fijn om mee te doen met een workshop van Vera. Ze kan zoveel informatie halen uit je horoscoop en daardoor wordt er veel duidelijk. En omdat je het ook in een opstelling ziet ervaar je wat bepaalde planeten in bepaalde situaties met je doen. Heel bijzonder! Het is een cadeautje voor jezelf!"
Lenneke van de Meulengraaf
"Elke keer weer een feestje! Mooie thema's, diepe inzichten, een gezonde dosis humor en veel persoonlijke aandacht. Vera is een warm en hartelijk mens. Door haar enorme kennis van astrologie en ruime ervaring komt ze razendsnel to-the-point. Een aanrader!
Nathalie Blommert
bottom of page